Sponsorlu Reklam




Geçmişten günümüze korku dolu filmlerin yeri gelir gerilim dolu, yeri gelir vahşet dolu, yeri gelir gizem dolu ve yeri gelir kan dolu sahnelerinden çok korkmuşuzdur. Ben Darknet olarak yaklaşık 1200'e yakın rahatsız edici ve korku filmi izlemiş biri olarak sizlere bu makalemde izlediğim filmlerin fragmanlarını paylaşacağım. Korku filmi göreceli bir kavram olduğundan bazen gerilim, bazen kan, bazende vahşet, dolu bir sahne ile karşı karşıya kalacaksınız. Yönetmenlerin hatta oyuncuların bile etkisinde kaldığı bu sahneler çok konuşuldu hatta yasaklananlar bile oldu. Şimdiden korku dolu seyirler diliyorum ve sahnelerin bir kısmının +18 olduğunu söylemek istiyorum.



Wrong Turn (2003)





İlk film Türkçe adıyla Korku Kapanı. Bir o kadar kan ve vahşeti barındıran yamyam yani insan eti yiyen, mutasyona uğramış bir grup insanı anlatmaktadır. Filmin geneli ormanda geçiyor ve bol bol vahşet sahnesiyle harmanlanmıştır. Film ilk saniyelerden itibaren seyirciyi avucuna alarak acaba ne olacak demeyi başarmıştır. Devam filmleri de bulunan Korku Kapanı kesinlikle izlenebilecek bir filmdir.

Fragman :




---------------------------------------------------------------------------------

Murder Set Pieces (2004)






Rahatsız edici, uncut ve yasaklı bir film açıklaması bile bu üç kelimeden ne kadar zor bir film olduğunu gösteriyor. Yakışıklı ama psikolojik olarak manyak biri olan film karakterimiz. Kadınlara duyduğu inanılmaz kin ve öfkesini yaptığı işkenceden farkedebiliriz. Filmde oral sex olan bir bölümde yohh artık diyebilirsiniz. Kanın oluk oluk aktığı bu filmi midesine ve bünyesine güvenenler izlesin. Zaten fragmanında izleyebilirim veya izleyemem diyebileceğinizi duyar gibiyim.

Fragman:




---------------------------------------------------------------------------------

1992 (2017) Netflix Orjinal 



Filmde rahatsız edici unsurların yanı sıra, gerilimli havasıyla bizi karşılıyor. Bir çiftlikte geçen olayda eşler arası iletişimin ne kadar önemli olduğu ve karşılıklı düşüncelerin önemine vurgu yapılıyor. Farelerden çok korkan biriyseniz izlemeyin derim. Rahatsız edici unsurlar dedim yukarıda hemen kısaca bahsedeyim, fareler, öldürülen hayvanlar ve canince işlenen cinayetler diyeyim. Film konusuna çok dalış yapmıyorum merak edin ve izleyin.

Fragman:




---------------------------------------------------------------------------------

Martyrs (2008)




Ahh bu kadınların işkencesi ve zulmü üzerine yapılan filmler yok mu yürek burkuyor. Martyrs filmi gerçekten konu olarak çok orjinal ve özgün. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ettiğim iyi bir filmdir. Başlarda sıkıcı fakat ortalarına doğru seyirciyi kavrayan ve bırakmayan bir film. İşkence sahneleri olağan derecede rahatsız edici fakat izlediğinizde bazı sahnelerde göz yaşlarınıza hakim olamayacağınızı görür gibiyim.


Sitemizde Bulunan Diğer Korku Filmleri İçin Tıklayın: 



















Haftanın Korku Filmi - The Descent (2005)

Haftanın Korku Filmi - The Perfection (2018)

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam