Sponsorlu Reklam








Kenzül Havas belki de şimdiye kadar eşine rastlanmamış nadide eserlerden sadece biridir. 

Ayet-i Celile-i Kuranivye ve Esmai Şerife-i Hûsna’nın; İhtiyaçların kabulü, Hastalıkların şifa bulması, menfaatlerin celbi, kalbleri teshir gibi havassı marike-i mecriyeleriyle Evliyayı Kiram ve Meşayıh-ı İzam (K.S.) Hazretlerinin tertip buyurmuş oldukları ve kılıç gibi keskin tesirli olduğunu tesbit ettikleri Evrad-ı Celilelerden müteşekkil ve bazı Vefk-ı ve Havatim-i Mübarekeyi mündemiç, şimdiye kadar eşine rastlanmamış bir eserdir. 

HAVAS NEDİR ? 

Bu ilmi bir öğreticiden, bir mürşid'den öğrenmek şarttır. Bir şeyhten izin ve himmet alınmadan yapılamaz. Havas ilmi, Rahmani cihetten melekler, hüddamlar ve manen güçlü mümin cinlerle irtibata geçmek içindir. Sebebi ise kâfir cinlerle mücadele etmektir. Bu nedenle Allah tarafından verilen bir ilimdir Havas. Elde edilmesi çok zordur ve meşakkatlidir. Bu ilmin delillerinden bir sadece tanesi FETİH SURESİNİN 4.ayetindedir. İmandaki yakînlerini iyice artırsınlar diye müminlerin kalplerine sekîne indiren O’dur. Göklerin ve yerin orduları Allah’ındır. Allah her şeyi hakkıyla bilir, tam hüküm ve hikmet sahibidir. 

Havas alimlerinin görevi bedene giren, insanlara musallat olan kâfir, suflî cinleri bedenden çıkarıp bu cinlerden arındırmaktır. Havas alimleri metafizik veya psikoloji âlemindeki doktorlar gibidirler, onların da kendilerine has metodları ve yönetmleri vardır. Bugün günümüzde bulunan mevcut medyumların hiç bir tanesi havas alimlerinin yaptığı ilimi icra edemez ve yapamaz. Kur’an’ı kerim’deki Sure-i şerifelerin ve Ayeti kerimelerin, Esma-i ilahiyye ve Evrad ı celilelerin hassa ve te’sirlerini konu edinen bu mübarek ilim 80 küsur İslami ilimden birisidir. Havas ilminin geçmişi Sahabe ve Tabiin dönemine kadar uzanır.





etiket : kenzül arş kenzül havas kenzül havas pdf kenzül havas pdf indir kenzül havas ilmi kenzül havas kitabı kenzül arş duası kenzül zeheb kenzül ummal kenzüş havas



9 Yorumlar

  1. Selamınaleyküm ismim cüneyt havas ilmiyle ilgileniyorum yanlış bişeyde yapmak istemiyorum bana yardımcı olabilecek rehberlik edebilecek allah dostu arıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adıyaman menzili Gavsi Sani hz. Bende gitmelisiniz size yardim edebilirler. Vesselam.

      Sil
  2. Hakkımızda hayırlısı diliyoruz cümlemizin

    YanıtlaSil
  3. hocam merhabalar kitap şifreli şifresini nasıl alabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Şifre nedir açılmıyor

    YanıtlaSil
  6. paylaşacağın şeyin amınakoyyim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam