Sponsorlu Reklam



Outlast oyunu son zamanlarda korku gerilim türündeki liderlik koltuğunda oturuyor. Korkuyu, gerilimi ve heyecanı sonuna dek kullanan Outlast Korku Oyunu sizleri uykusuz gecelerin beklediğinin habercisi. Bu tür oyun sevenler için oldukça tatmin edici olan Outlast gece ışıklar kapalı, kulaklık takılı ve odanızın kapısı örtülmüş şekilde daha iyi tat veriyor :) Oyunun grafikleri bana göre iyi, yani bir Call Of Duty kadar iyi bir grafik beklenemezdi tabi. Sonuçta SCP 08 adlı oyundan grafik olarak iyi ve LeveL, LeveL ileriliyor. Bu arada Korku Oyunu (SCP-087-B) İncelemesi burada incelemenizi tavsiye ediyorum. 
Web Videom


Oyun yüzünden kalp krizi geçirenlerin olduğu iddia edilsede resmi bir açıklama yok. Bu tür oyunları oynayanlar alışkındır, yeni oynayanlar için dikkatli olmalarını ışıkları kapatmadan, kulaklık takmadan ve kapıyı örtmeden oynamınızı tavsiye ediyorum.



Oyunun Konusu


Web Videom
Oyunda çaresiz karakter olan Miles Upshur isminde bir gazeteciye can veriyorsunuz. Karakterin merak ve elindeki bulunan gece görüşlü kamerasından başka bir nesnesi yok buna silah ve bıçak dahil. Meraklı gazeteci Miles gizemli ve korkunç olayların yaşandığı kapatılmış bir akıl hastanesine gizliden giriyor ve aklının ucuna gelmeyecek gizemli ve korkunç olayların tam ortasında kalıyor. Bu yaşadığı olayların gizemini çözmeye çalışma çabasını konu alan bir oyun yani.


Can verdiğiniz karakteri klavyeden W-A-S-D tuşlarıyla yönlendiriyorsunuz. Shift tuşuyla koşuyor, Ctrl tuşuyla eğiliyorsunuz. Kapıları, dolapları, dökümanları, kamera pili ve diğer objeleri mouse’un sol tuşuna basarak alabilir, açabilir ya da kapabilirsiniz. Kapı ve duvar aralığına Q ve E tuşlarına basarak kapı ve duvar aralıklarını görebilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 (64-bit)
İşlemci: Intel Core 2 Duo @ 2.2 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4600+
RAM: 2 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: 5 GB
Ekran kartı: (512 MB) Nvidia GeForce 9800GTX / ATI Radeon HD 3xxx serisi
Direct X: Dx 9

Önerilen Gereksinimler

İşletim Sistemi: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 (64-bit)
İşlemci: Intel Core 2 Quad @ 2.8 GHz / AMD Phenom II X4 @ 3.2 GHz
RAM: 3 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: 5 GB
Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 6850
Direct X: Dx 9




etiket: outlast nedir outlast incelemesi outlast oyunu outlast korku oyunu outlast hikayesi outlast indir outlast torrent outlast merlin outlast whistleblower inceleme outlast inceleme

1 Yorumlar

  1. Şuana kadar beni en çok geren oyundu outlast . Sonu pek hoşuma gitmemişti ama en kısa zamanda whistleblower'ı da oynamayı düşünüyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam