Sponsorlu Reklam






1993 yapımı deli manyak aykırı ve bir o kadar da güzel bir film. Filmde analı oğullu ensest ilişkiden tut, işkenceyle kedi öldürmeye kadar varan manyaklıklar gırla gitmekte. Film kesinlikle alışıldık kalıplar içinde değerlendirilebilinecek bir yapım değil.

Filmde, sapık bir karı olan annesi tarafından 35 yıldır bodrum katındaki tek göz odada, dışarıda öldürücü bir gaz var denilerek kandırılıp hapis tutulan Bubby adlı zeka engelli şabalağın annesi ile olan garip ilişkisi etrafında cereyan ederken, elemanımızın hiç görmediği babasının da bir gün ansızın çıkıp geliverip anasıyla tekrar haşna fişne etmeye başlaması ile kıskançlıktan sıtkının sıyrılması ve sonunda her ikisini de bir güzel gebertip ömür hayatında hiç görmediği dışarıdaki dünyaya adım atması ile olaylar gelişir...




Filmimiz australian film institute'den en iyi reji, en iyi senaryo, en iyi başrol gibi kategorilerde toplam dört ödül almış ve Venedik'te de jüri özel ödülüne layık görülmüş.Rolf de Heer adlı Avusturalyalı çılgın arkadaşın elinden çıkma bu garip film laylaylom bir sinema izleyicisine göre olmamakla beraber, bu tür çıkıntılı filmleri seven kişilerce kesinlikle kaçırılmaması gereken sıra dışı bir yapım.

Filmin Fragmanı :









Film ekibimiz tarafından verilen puan 10/9.9


Sitemizde Bulunan Diğer Korku Filmleri İçin Tıklayın : 



















Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam