Sponsorlu Reklam




Haftanın Korku Filmi - Martyrs (2008)



Filmin hikayesinde çocukken kaçırılan ve işkence gören genç bir kadının intikam arayışı, onu ve kendisi gibi çocuk istismarına maruz kalmış bir arkadaşını sapkınlığın korkunç ve derin bataklığına sürükler. Mezbahadan kaçtıktan sonra yerleştirildiği yetimhanede yaşadığı olayların izlerini taşımaya devam eder. Yetimhanede, sadece Anna ile arkadaş olan Lucie, belli zamanlarda vücudunda oluşan yaraların bir yaratık tarafından yapıldığını düşünmektedir.



Lucie,yaşadığı bu büyük travmanın ardından rehabilite olması için sosyal hizmetler bünyesine kazandırılır.Ancak Lucie'nin tedavisinde pek fazla yol kat edilememektedir.Özellikle geceleri başkaları tarafından görülemeyen bir şeylerden korkarak kendisine zarar verme eğilimindedir.Derdini kimseye anlatamaz.Zaten sessiz sedasız bir kızdır ve sadece Anna isimli arkadaşı ile diyaloğu vardır.Lucie kabuslarla dolu uzun yılların ardından Anna ile can yoldaşı olur ve onu ailesi yerine koyar.Bu iki yakın arkadaş artık kendi ayaklarının üzerinde duracak yaşa gelmişlerdir.



Bir gün Lucie Anna'ya,kendisini tutsak eden ailenin izini gazete aracılığı ile bulduğunu ve gidip intikamını alacağını söyler.Yıllardır yaşadığı kabuslardan ancak bu yolla kurtulabileceği hususunda Anna'yı da ikna eder.Anna,Lucie'den telefon bekleyecektir ve o aradığında arabayla almaya gidecektir.

Başına neler geleceğinden habersiz,kahvaltılarını yapmakta olan geçmişin kara lekesinden kurtulamayan ailemizin kapısı çalar.Gelen Lucie'dir ve aileyi 2 çocuğuyla beraber katleder.Ona yapılanların hesabını sormuştur ve artık ruhen iyi olacağını düşünmektedir.



Film ekibimiz tarafından verilen puan 10/9.4

Sitemizde Bulunan Diğer Korku Filmleri İçin Tıklayın : 




















Filmin Fragmanı :

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam