Sponsorlu Reklam




Homunculus Parecelsus adında eter gibi bir ilacı bulmuş ve tıbbi anlamda yüksek başarıları mevcut olan aynı zamanda simya ile ilgilenmiş bir bilim insanının ortaya attığı bir düşüncedir Homunculus Deneyi. Bu bilim insanı bir tarif veriyor, bu tarif uygulandığında, parmak boyunda bir cenin oluşacağını onu kanla beslediğinde zamanla büyüyüp insana dönüşeceğini savunuyor. Kendisi bunu gerçekleştirdiğini söylüyor, ama ışığa bakamıyormuş sözde Homunculusu, o yüzden kimselere gösteremiyormuş. Devrinde öteki simyacılarda Paracelsus'un verdiği formulü gerçekleştirdiklerinde işe yaradığını söylüyorlar. 




Homunculus Deneyi Formülü:

Bir erkeğin spermi 40 gün boyunca çürümüş at gübresiyle birlikte hava geçirmeyen bir biçimde muhafaza edilen bir şişe veya kutunun içinde çürümeye bırakılır. Gözle kolayca görülecek bir biçimde can bulmaya, hareket etmeye ve kımıldanmaya başlayıncaya kadar orada bırakın. Bu vakit zarfından sonra, bir anlamda insan gibi olacak, fakat saydam ve vücutsuz olacaktır. Eğer bu etaptan sonra, her gün dikkatlice ve özen göstererek insan kanı ile beslenirse ve 40 gün daha at gübresinin sıcağında tutulmaya devam edilirse, belli bir vaktin sonunda gerçek ve yaşayan bir cenin haline gelecektir. Bu bebeğin bir kadından doğmuş bir bebekte olan tüm organları mevcuttur, fakat daha küçüktürler. Buna homunculus ismini veriyoruz.

Homunculus Deneyi Diğer Formülü:

İnsan spermini bir tavuk yumurtası içine enjektör yardımıyla enjekte ettikten 100 gün sonra, içinde bir cenin döllenmiş şekilde çıkacaktır. Bu ceninin hayata gelmesi için tıbbi olarak bir altyapı ve bilginin olması gerekir. Tavuk yumurtası içinde döllenen cenin normal bir insan cenini olması dışında göbek bağı ve diğer insansal fonksiyonlarıyla oluşuyor. Gözleri bacakları kolları belirgin hale geliyor. Tabiki bu yumurtaları sıcak bir ortamda tutmak gerekiyor. Aşağıya eklediğim video ise yumurtayla yapılan Homunculus deneyidir. 

Deneyin yapılan onlarca videosu vardır, youtube bu konuda biraz tıklama çılgınlığına döndü. Arzu eden okuyucularımız bu videoyu youtube üzerinden izleyebilir. 

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam