Sponsorlu Reklam





Yapımcılığını, senaristliğini ve yönetmenliğini Fatih Akın'ın yaptığı film, 1970’li yıllarda Hamburg’un "red-light" bölgesinde dört hayat kadınını vahşice öldüren seri katil Fritz Honka’nın tuhaf ve vahşi yaşamını anlatıyor. Honka'nın kurbanlarıyla buluştuğu barın ismi, filmin ismiyle aynı yani barın adı  "The Golden Glove". Aynı zamanda Heinz Strunk'ın aynı ismi taşıyan ve en çok satanlar kategorisinde bulunan romanından uyarlandı. Filmin sahneleri, çekimleri ve oyuncuları olsun gayet tatmin edici. Filmi izlerken kendinizi Hollywood yapımı izliyormuş gibi hissedeceğiniz derecede kaliteli bir prodüksüyona sahip. Fatih Akın'ın bu konuda bütün hünerlerini sergilediğini görüyoruz. Aryıca 69. Berlin Uluslararası Film Festivali'nde, Altın Ayı için yarışacak ana yarışma filmlerinden biri. 



Fragman : 



Film ekibimiz tarafından verilen puan 10/9.7

Sitemizde Bulunan Diğer Korku Filmleri İçin Tıklayın : 
















4 Yorumlar

  1. Güzel öneri listeme ekledim.

    YanıtlaSil
  2. Haftanın korku filmi serisi çok güzel olmuş. Keyifle takip ediyorum. Golden Love filmi gerçekten bu sıralar izlenecek ek iyi filmler arasında.

    YanıtlaSil
  3. Korku filmlerinin hastasiyim. Simdiye dek yuzlerce korku filmi izledim. Bunu da en kisa zamanda izleyecegim. Tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. yorumlara teşekkürler takipte kalın arkadaşlar :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam