Sponsorlu Reklam




etiketler : instagram telif scripti, instagram telif scripti tht, instagram telif hakkı script, instagram telif hakkı taslağı, instagram telif scripti 2019, instagram telif taslağı, instagram şüpheli giriş scripti, tht instagram script, instagram güvenlik duvarı, instagram güvenlik kodu, instagram hesabımı nasıl güvenli yapabilirim, instagram hesap koruma, instagram mesaj güvenliği, instagram hesap çalma, instagram hesabını çalınmaya karşı koruma, instagram hesabını hileden koruma


Dikkat Yasal Uyarı : Sitemizde paylaşılan her içerik belge, döküman, .onion uzantılı veya değil web sitelerinin hepsi bilgi amaçlı paylaşılmıştır. Paylaşılan belge, döküman, onion uzantılı veya değil web sitelerinin içeriğinden ötürü yaşanan maddi, manevi her türlü zarardan sitemiz veya editörümüz sorumlu değildir. Her tüzel kişilik bu sitede paylaşılan web sitelerine girmeyi, döküman ve belgeleri indirmeyi kendi hür iradesiyle kabul etmiş sayılır.


İnstagram Telif Hakları Scripti v2 İndir - İnstagram Hackleme 


Herkese merhaba arkadaşlar sizlere bugün instagram hesap çalma scripti paylaşıyorum. Sebebi ise bilgi edinmek ve böyle oyunlara gelmemek. İnstagramın şifre yenileme sayfası tamamen kopyalanmış ve ayırt etmek gerçekten imkansız. 

Önlem İçin Ne Yapmalıyız ?

Önlem olarak iki faktörlü kimlik doğrulamasını ayarlamak, gelen mail ve DM'lerin instagramın resmi mail ve hesaplarının olduğunu kontrol etmeden linklere tıklamamak en büyük güvenlik önlemleriniz olacaktır.



Username sekmesini doldurduktan sonra kurbanın Ad Soyadını ve profil fotorafını çekiyor ve dolasıyla hiç bir şey anlaşılmıyor. Ünlü isimlerinde instagram hesapları bu yolla çalınıyor. Halada bu yöntem en çok kullanılan yöntemdir.



Kurulum:

Basit ftp'den dosyayı yüklemek dışında bir kurulumu yok.


Kaynak : turkhackteam.org

7 Yorumlar

  1. 000webhosta direkt dosyayı atsam herhangi bir problem oluşur mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır oluşmuyor fakat farkına vardiklari vakit hostu devre dışı bırakıyorlar

      Sil
  2. txt nasıl bakıcaz hiç yazıılmamış bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. txt dosyası ftp'den hosta attığınız dosya içinde kendi oluşuyor.

      Sil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. loglar nereye düşüyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam