Sponsorlu Reklam



Merhaba Arkadaşlar Smmpanel 3.2 versiyon daha yeni bu ay çıktı dışarda fiyati 50 dolardır. Ama biz size ücretsiz vereceğiz.

SMM PANEL NEDİR ?


Şimdi gelelim, çoğumuzu ilgilendiren ve bazılarımızın merak ettiği hususa. SMM Panel, ön ekini 1 numaralı sorudan almaktadır. Yine Sosyal Medya Pazarlamacağını Panel'i diye açılır. Bu tek Instagram'da etkili değildir, Facebook, Twitter, YouTube ve kullandığınız neredeyse tüm sosyal ağlara imkanlar sağlar. Bunun içerisinde Website trafiği gibi alternatif çözümlerde yer almaktadır. Çoğunlukla dışarıdan satın aldığımız takipçilerin veya beğenilerin daha ucuzu karşımıza çıkar bu panellerde. Sebebini şöyle yorabiliriz, toptan alım her zaman sizlere daha ucuza gelmektedir. Bu panellerde bakiye yükleyip, harcamalar yaparız. Kimisinde bakiye yükleme sınırı 10TL, kimisinde 20TL. Memnun kalırsak kullanmaya devam ederiz, hatta aşırı memnunsak ve bu işi yapıyorsak küçük bir API bağlantısıyla o panel ile bağ kurup; ortak satış çerçevisinde yer alma fırsatı elde ederiz.

Kurulumu oldukça basittir, temel web site kurulumu benzerdir.
Sql dosyasını kullanmadan direk install klsörüyle kurulum yapabilirsiniz. Sizden bir key isteyecektir. Key bölümüne rastgele bir şey yazabilirsiniz.




1 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam