Sponsorlu Reklam



YASAL UYARI & FERAGAT


Bu bilgiler sadece araştırma ve referans amacıyla sunulmuştur. Okuyucular burada atıfta bulunulan silahlardan herhangi birinin elde edilmesi veya imal edilmesi yasa dışıdır. Amacımız kimsenin yasayı çiğnemesi veya başkalarına zarar verilmesi değildir. Bahsedilen silahların çoğu şu anda çeşitli kaynaklardan edinilebilir ve suçluların eline geçebilir. Suçlular tarafından karşı karşıya kaldıklarında neyle karşı karşıya kalabileceğini bilmek önemlidir. 


Bıçaklar VB.

Bıçaklar, sokak dövüşçülerinin, yan kesicilerin, hırsızların ve kanun kaçakları gibi kesimler tarafından tercih edilen taşıma silahıdır ve sokaklarda herhangi bir zaman geçirirseniz onlarla karşılaşmanız olasıdır. Suçlular çok farklı nedenlerden dolayı bıçakları severler. 

İlk olarak, ucuz ve kolay ulaşılabilir, Bir arama olası görünüyorsa hızlı bir şekilde atılmalarını sağlar. 

İkincisi, küçükler, hafif ve kolay gizlenebilir. 

Üçüncüsü, daha korkutucu ve zarar verici. 

Dördüncüsü, birçok suçlu yanlış olarak bıçakların "takip edilemez" silahlar olduğuna inanıyor üzerleri silindikten veya yıkandıktan sonra temizlendiğine inanıyorlar. 

Beşinci olarak, çoğu örnekler, bir bıçağa sahip olmak (özellikle bir jilet veya küçük mutfak bıçağı) tabanca bulundurmaktan çok daha az ciddi bir ceza taşır. Ve son olarak, bıçaklar sessiz (bu suçluya istenmeyen dikkat çekmek için daha fazla fırsat verir). 

Muşta

Muştalar "kağıt ağırlıkları" olarak posta siparişi ile alınabilir, ancak taşınmaları yasa dışıdır neredeyse her yerde. Çoğu muşta ek hasar vermek için mafsal yüzeyinde darbelere veya noktalara sahiptir. Mevcut pirinç muştaların kalitesi büyük ölçüde değişir. Profesyonelce tasarlanmış ince profilli ve düzgün cilalı bir yüzeye sahip muştalar ve kabaca imal edilmiş erimiş pirinç bir kum kalıba dökülerek yapılan mafsallar. Bazı kötü tasarlanmış muştalar küçük veya düzensiz aralıklı deliklere sahiptir. Ev yapımı versiyonlarda genellikle parmak delikleri yoktur. ve düzleştirilmiş bir metal ovaline benzer. Muhtemelen, herhangi bir malzemeden şekillendirilebilirler eklemlerini bükmeden veya kırmadan koruyacak bazı bıçaklar, I. Dünya Savaşı hendek bıçaklarının reprodüksiyonları gibi. Bunlarla karşı karşıya gelmek kötü, ama bıçaklar kişinin hünerlerini sınırlar ve bıçak taşımak yasadışı. Parmak eklemleri, yumruklarınızın etkisini çoğaltmak için tasarlanmıştır ve hatta vasıfsız elleri bile silah haline getiriyor. En iyi kemiğe karşı kullanılırlar. Geçerli hedefler arasında çene ve kaburgalar, ama vurduğunuz her yerde acı verici bir darbe olacak. Muştaları günümüzde neredeyse her yerde bulundurmak için yasa dışıdır.

Çelik Bilyeler

Torna bilyeleri ve büyük bilyeli rulmanlar fırlatılabilir ya da yumruk yükü olarak kullanılabilir. Bir tokat çelik bir top ile kemik kırabilir yada çatlatabilir. Çelik bilyeler 10 metreye kadar büyük bir doğrulukla atılabilir, ancak yaklaşık 20 metreye kadar gider. Ciddi yaralanmalara neden olabilirler. Yakınından büyük bir güçle atıldığı zaman menzil olarak kafa vurulursa çelik bir bilye çok kolayca öldürebilir. Çelik bilyeler cepte veya kesede taşınabilir. Bir çorapla veya bandana, ile atılırsa çelik bir bilye ölümcül bir silah haline gelir. Yaygın olarak "meditasyon ve rahatlama" içinde kullanılır. Çoğu aramada göz ardı edilir. "Manyetize masaj topları"  meditasyon topları benzer Kayalar, piller ve bilardo topları pasif yedekleridir.

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam