Sponsorlu Reklam



etiketler: Instagram gizlilik hesap Görme uygulama, Takip etmeden profili Görme, Instagram'da kapalı hesapları görme, Instalooker, Özel Instagram profil görüntüleyici, Instagram hesabı açık olanlar, Ghosty uygulaması, İnstagram profil gizliliği kırma 2018

İnstagram'da Gizli Hesapları Ücretsiz Görünteleme 2020 

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere instagramdaki gizli hesapları görme uygulamasından bahsedeceğim. Uygulama sadece Google Play Store'da mevcut olup indirmesi ve kullanması ücretsizdir.


İnstagram’daki kilitli profillerin içinin görünmesini sağlayan bir android uygulaması olan Postegro ücretsiz planda günlük 4 profil ile sınırlı görüntüleme hakkı veriyor. Gerçekten de profil içeriğini olduğu gibi hikayelere kadar gösteriyor. Fake hesaplara karşı alınan önlem ise 50 takipçin yoksa giriş yapılamıyor olması. İnstagram'da Gizli Hesapları Ücretsiz Görünteleme 2020 adlı konumuzda detayı ve indirme linkini vereceğiz. 


Çalışma Mantığı 

İnstagram'da Gizli Hesapları Ücretsiz Görünteleme 2020 konumuzda bahsettiğimiz Postegro'ya giriş yapan herkesin takip ettiği kişileri veri tabanına kaydediyor ve isteyen kişi bu veri tabanı üzerinden güncel profil bilgilerini, hikayelerini ve paylaşımları görebiliyor. Yani uygulamaya giriş yaptığınızda sizin ve takip ettiğiniz hesaplarında bir gizliliği kalmıyor. Onun için uygulamaya girerken profilinizin tüm paylaşımlarının artık gizle olmayacağını bilerek girmenizi tavsiye ediyorum.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için aşağıdaki linki tıklayınız.

2 Yorumlar

  1. Siyeyi zaten sürekli takip ediyorum, bu programı görünce hemen indirdim ama bazı hesapları açıyor bazılarını açmıyor :(

    YanıtlaSil
  2. Tam aradığım şey buydu teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam