Sponsorlu Reklam



Hindistan'ın Kuzey Sentinel Adası'nda günümüze kadar dış dünyayla hiçbir şekilde iletişimi bulunmayan bir kabile bulundu. Tamamen ilkel ve dış dünyadan habersiz.


Hindistan'ın Kuzey Sentinel Adası'nda yaşayan bu kabile, adaya girmeye çalışan kim olursa olsun polis, asker, memur insan, çoluk çocuk öldürüp yiyor. Hindistan hükümeti  ise gönderilen iyi niyet elçilerin yenildiği öğrenince adaya gidişleri tamamiyle yasakladı.



Günümüzde teknolojinin bu kadar gelişmesine ve ilerlemesine  rağmen günümüz dünyasıyla iletişime girmeyen veya giremeyen 100'e yakın kabile var. Bu kabilelerden en saldırganı ve ilkel olanı ise Hindistan'ın birlik bölgesinde yer alıyor.  Sentinel kabilesi adı verilen bu kabile Kuzey Sentinel Adası'nda bulunuyor ve 60 bin yıllık geçmişi olduğu biliniyor.



Afrika bölgesinden göç ettikleri varsayılan bu kabilenin görüntülerine sadece (NASA) ulaşabildi. Yetkililer iletişime geçmek için her yolu denese de başarılı olamadı. Hindistan Hükümetine ait gönderilen helikoptere ateşli oklarla saldıran kabile ne kadar ilke ve saldırgan olduğunu gösterdi.



Takvimler 2006  yılını gösterdiğinde iki balıkçı adada ki yamyamların saldırgan olduklarını bilmeden adaya çok yaklaştılar ve  öldürülüp yenildiler. Adaya giden hiç bir insanın kurtulamadığı ve yenildiği için Hindistan hükümeti bunun üzerine adaya gidişleri yasakladı.

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam