Sponsorlu Reklam



31 Temmuz 1935 yılında Almanya'nın Hamburg kentinde dünyaya geldi. Tarihin en mizahı en korkunç katillerinden biri olan Fritz Honka son derece özgüvensiz bir bireydi. Zaten fakir yaşlı kadınları hedef alan Fritz'in iki büyük eksantrikliği vardı, ilk olarak, sadece kendisinden daha kısa kadınları seçmesi ve özellikle dişsiz kadınları seçmesi. Bunun nedeni, en büyük korkusunun oral seks sırasında cinsel organın ısırılıp parçalamasıydı.

Bu şeyler yüzünden Fritz sadece Almanya'nın Hamburg kentinin yaşlı fahişelerini seçip evine götürüyordu. Aslında onlardan o kadar çok hoşlandı ki 1971 ve 1974 yılları arasında dördünü öldürdü. Cinayetlerin sebebi basitti, oral sex yapabiliyor ama normal sexte ereksiyon olamıyordu.



Fahişeleri öldürmeyle ilgili tek sorun, Fritz'in cesetlerden kurtulmak için çok tembel olmasıydı bunun için kendinden kısa minyon kadınları seçiyordu. Cesetlerin kollarını, bacaklarını ve kafalarını kesiyor kalan kısımlarının evde ve etrafında çürümesine izin veriyordu. Onları kaldırmaktan daha çok sarhoş olmayı tercih etti. Komşuları nihayetinde kokuyu şikayet ettiğinde hala cesetleri çıkarmaya uğraşmadı, sadece dışarı çıktı ve kokuyu örtmeye çalıştığı bir sürü ucuz deodorant aldı.

Sonunda kokudan ve cesetlerden kurtulmak için 17 Haziran 1975'te dairesini yakmış olduğu düşünülüyor. Ne yazık ki onun için bir itfaiyeci cesedin mumyalanmış kalıntılarını buldu ve tutuklandı ve kısa bir duruşmadan sonra suçlu olduğu tespit edilerek mahkum edildi. Ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam