Sponsorlu Reklam




Satanizm Gerçekler Kitabı 


Satanizm,çok tanrılı inanca dayalı bir dindir.Satanizm'in Gerçekler,Ayetler ve İsa olmak üzere dikte ettirilen 3 tane kitabı vardır. Bu yazımız da Gerçekler kitabından söz edeceğiz. 

Gerçekler kitabında başlangıçta insanların olmadığından dünyanın kuru sert bir kayadan ibaret olduğunu yaşamın olmadığını anlatmaktadır. Daha sonra tanrıların yer küreyi fark edip hayat nefesi verdiğinden söz etmektedir.İnsan oluşumunu şöyle anlatmıştır;Şeytan ilk insanı, Öz maddeye hava,toprak,su ve ateşin ruhlarından koyarak yarattığını, bedenini tanrıların şekillendirmesi için tanrılar bahçesine götürdüğünü anlatır.O Tanrıların insanı defalarca şekillendirmek için klonlandığını ve başarısız olanları yok ettiklerini anlatır.En son olan kopyanın eksiklikleri fark edilince , Şeytandan kopyanın imha edilmesi istenir ve Şeytan öldürmek istemediği için kendisi iyileştirir insanı.O insana Adem adı verilir ve aslında bütün gerçekler burada başlar.Tanrıların bir kısmı cinsellikten enerji alır ve Tanrılar toplanıp insanların cinsiyetlerini ayırma kararı alırlar.  İçlerinden bir tane tanrı buna karşı çıkar.Adem'den bir parça alınır ve genleri değiştirilerek yeni bir insan yaratılır bu insana da Havva adını verirler. 


Tanrılar insanların beklenenden daha iyi enerji verdiğini görünce kul yapmak isterler kendilerine.Kötü tanrı buna karşı çıkar ve yanına kendi düşüncelerini destekleyen tanrıları alıp ,kendi iradeleriyle verdikleri enerjiyi yutar ve diğer tanrılar söner çünkü enerjilerini kötü tanrıya vermişlerdir.Kötü tanrıyı şöyle anlatır şeytan o kandan,savaştan,kötülükten,umutsuzluk ve kıskançlıktan enerji alıyordu.Şeytan karşı çıkar kötü tanrıya,sadece kötü tanrının ademin enerjisinden beslendiğini diğer tanrıların da hakkı olduğunu savunur.Diğer tanrıların enerjilerini alan kötü tanrı tanrılar bahçesinde ki en güçlü tanrı olmuştur ve kendisinden başka tanrı olmadığını herkesin onun emrine girmesini istemiştir.Şeytan buna karşı çıkar ve kendi tarafında olan bazı tanrılarla,tanrılar bahçesinden ayrılır.Kötü tanrı klonlama yoluyla insanları çoğaltmayı ister çünkü diğer türlü Şeytana ve yanındakilere enerji verecektir insanlar.Bir gün Şeytan bir plan kurar ve gizlice girer tanrılar bahçesine Ademle Havva'nın aklına sokar yasaklanan şeyi başta adem istemez ama Havva Ademi tahrik eder,çıkan enerjiyi hisseden Tanrı yasak elmayı yediği için Ademle Havvayı cezalandırmak üzere Dünya'ya gönderir.Çoğu dinde kadınların daha güçsüz gösterilmesini buna bağlar şeytan.

Adem ile Havva'nın çocukları olur. Birinci oğul şeytandan gelen yapıyı taşıyordur,ikinci oğul ise kötü tanrıdan gelen yapıyı. Adem oğullarını tanrıya sunar, tanrı kimi seçerse kız kardeşiyle evlendirecektir.Tanrı İkinci oğlu seçer. Birinci oğul buna çok üzülür.Şeytan birinci oğlun aklına ikinci oğlu öldürmeyi sokar. Birinci oğul ,İkinci oğlu öldürür. Böylece birinci oğlun soyu yani aslında şeytanın soyu ürer. Tanrı Adem'e bir çocuk daha yaptırır ve kendi soyunu böyle devam ettirir.Şeytan bunu şöyle anlatıyor; "Üçüncü oğla karışmadım çünkü ikinci oğul yaşasaydı benim neslimi engelleyecekti bu şekilde daha dengeli üredi insan nesli." 









3 Yorumlar

  1. Konu çok güzel detaylandırılmış, geceleri bu tür konuları okumak zevkli devamını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiz! Bu 3 seriden oluşan bir yayınımızdır 2. serisi yayınlandı.
    Ayrıca araştırmak istediğiniz konuyu iletişim formundan yazarak ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Böyle tuhaf dinlere , dini ritüellere daha çok yer verirseniz sevinirim çok güzel olmuş elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam