Sponsorlu Reklam



Dikkat Yasal Uyarı : Sitemizde paylaşılan her içerik belge, döküman, .onion uzantılı veya değil web sitelerinin hepsi bilgi amaçlı paylaşılmıştır. Paylaşılan belge, döküman, onion uzantılı veya değil web sitelerinin içeriğinden ötürü yaşanan maddi, manevi her türlü zarardan sitemiz veya editörümüz sorumlu değildir. Her tüzel kişilik bu sitede paylaşılan web sitelerine girmeyi, döküman ve belgeleri indirmeyi kendi hür iradesiyle kabul etmiş sayılır.

etiketler : Kodsuz whatsapp mesaj okuma, Sevgilinin whatsapp mesajlarını okuma, Whatsapp ÇALMA, uzaktan Başkasının whatsapp mesajlarını Okuma, kodsuz Başkasının whatsapp mesajlarını Okuma programı indir , ücretsiz Başkasının WhatsApp mesajlarını Okuma, Kodsuz ücretsiz Whatsapp mesaj okuma Hilesi, kodsuz Whatsapptan başkalarının gizlice Mesajlarını Okuma


Herkese merhaba arkadaşlar, sizlere tanıdığımız kişilerin WhatsApp'ta kiminle konuşuyor ne konuşuyorlar bunları nasıl okuyacağınızı anlatacağım yapmamız gereken aşağıdaki linkten programı indirmek ve mesajlarını okumak istediğimiz kişinin telefonuna sadece 10 saniye sahip olmak hazırsanız anlatmaya başlıyorum.


1. Aşağıdaki linkten uygulamamızı indirip kurduktan sonra uygulamaya giriyoruz uygulamamızın adı Scan What Google playde benzerleri var ama onlar bir işe yaramaz reklam dolu hepsi neyse uygulamaya girdikten sonra start butonuna basıyoruz ve bizi bi WhatsApp web adresine gönderiyor orada bir QR kodu var o kodu her tarafı gözükecek şekilde telefonun ekranına ortalıyoruz şimdi yapmamız gereken şey ise okumak istediğimiz kişinin telefonuna sadece 10 saniyeliğine sahip olmak bunu nasıl yapacağınız size kalmış eğer çok yakın arkadaşınız yada sevgiliniz v.s ise bu hiç zor olmayacaktır neyse konumuza devam edebiliriz.


2. Hedef kişinin telefonunu aldıktan sonra hemen WhatsApp'a giriyoruz ve sağ üstte bulunan ( 3 nokta var) oraya basıyoruz daha sonra 3.sırada WhatsApp web yazar ona basıyoruz ve QR kod okuyucu açılacak oraya az önce hani scan what uygulamasına girip start'a basmış ve bizi WhatsApp web sitesine yönlendirmiş bide QR kodu vardı ve kodu her tarafı gözükecek şeklide ortalamıştık ya heh şimdi o kodu hedef kişinin telefonundan o açılan QR kod okuyucuya okutturuyoruz ve işlem bu kadar başarılı bir okuma sonucu sizde hedef kişinin WhatsApp konuşmaları gözükecek isterseniz siz bile hedef kişi ağzından mesaj gönderebileceksiniz.


Program Ekran Görüntüleri : 








kaynak : turkhackteam.org

2 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam