Sponsorlu Reklam




1968'de, 16 yaşındayken, Anneliese Michel acı çekmeye başladı. 1973'te Anneliese, dua ederken halüsinasyon görecek, gün boyunca şeytan suratlarını görecek ve lanetlendiğini söyleyen sesler duyacak kadar güçlü bir psikoz yaşamaya başlamıştı. Ayrıca “iblis yüzleri” olarak nitelendirilen yüzlere bürünmeye başladı, kıyafetlerini söküp, kömür yemişti ve kendi idrarını içti. Ek olarak, dini sembollere karşı tamamen hoşgörüsüz oldu ve kutsal suya katlanamadı. Anneliese'in bu psikozları yaşadığı çoğu zaman, hiçbirinin yardımcı olamadığı çeşitli ilaçlar verilen psikiyatri hastanesine bağlıydı.



1975'te Anneliese ve ailesi, geleneksel tıpta kaydedilen ilerlemenin eksikliğinden bıkan Anneliese Michel'in şeytani bir şeyden muzdarip olduğunu belirleyen Katolik Kilisesi'ne gitmeye karar verdi. On ay boyunca, Anneliese yetmiş altı şeytan çıkarma işlemine maruz kaldı ve sonunda yemek yemeyi reddettiği için açlıktan öldü. Bir rivayete göre ise şeytan çıkarma ayini sırasında öldüğü söyleniyor. Hatta bununla ilgi birde film yapıldı. Filmin adı Anneliese The Exorcist Tapes merak edenler için yakın zamanda sitemize eklenecektir.

Şeytani olay mı, yoksa ağır psikoz mu? Gerçek ne olursa olsun, aşğıdaki videoyu izleyin ve 00:20 'de başlayan bir şeytan çıkarma sırasında Anneliese'i duyun.


Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam