Sponsorlu Reklam


etiketler: deep web arama motoru, deep web arama motorları, deep web arama motoru 2018, deep web arama motoru nasıl yapılır, deep web arama motoru 2017, deep web linkleri 2018, deep web türkçe linkler, deep web links, deep web türkçe, deep web linkleri türkçe




Deep Web sürekli değişen, ilginç bir yerdir. Göz atmak ve gezinmek için çok fazla eğlencelidir. Deep Web'in sayfalarını indeksleyen .onion uzantılı birçok arama motoru vardır. Deep Web'in benzersiz garipliklerinden biri, aradığınız sayfalar parmaklarınızın ucundayken, açıkça görülebilir olmamalarıdır, bunun için aradığınız sayfaları bulmak  için arama motorlarını ziyaret etmek zorundasınız. Bu size alışkın olduğunuzdan çok daha aktif bir tarama deneyimi sağlayacaktır.





Deep Web'i kullanırken ve bazı bilgileri bulmanız gerektiğinde, bir arama motoru kullanırsınız. Deep Web'de yolunuzu bulmak farklı değil, ancak pazarda ve her türlü arama motorunda farklı amaçlar için büyük parçalanma vardır. Bunun da ötesinde, genellikle başlamadan önce nereye gideceğinizi bilmeniz gerekir.


Deep Web'in sunduğu en iyi arama motorlarını sizler için araştırdık ve her birinin artılarını ve eksilerini belirledik. Arkanıza yaslanın ve hazırlanın. Deep Web'e dalmak üzeresiniz :)

1- Torch



En belirgin olanla başlayalım. Torch, en çok bilinen ve sevilen deep web arama motorlarından biridir ve aynı zamanda en büyüklerinden biridir. Dizinlerinin bir milyondan fazla derinlikli web sayfası sonuçlarını kapsıyorlar. Ne arıyorsanız, çok amaçlı bir arama motoru olmasının yanında çok popülerdir.

Link : http://xmh57jrzrnw6insl.onion/

2- ParaZite



ParaZite, Yahoo'nun en eski enkarnasyonu gibi, gerçek bir arama motorundan daha çok bir link deposu olduğunda geri döndü. Sadece dolaştığınız için arama yapıyorsanız, bu sizin için uygun bir arama motorudur. Deep Web'den rastgele bir sayfa yüklemek için bile kullanabilirsiniz; bu, yeni siteleri onları etkin bir şekilde aramadan ve onları aramadan keşfetmenin harika bir yoludur.

Link: http://kpynyvym6xqi7wz2.onion/links.html

3- Not Evil



Kötülük tanıdık gelmezse, bunun nedeni Google’a benzemesidir. İkonik teknoloji şirketinin iç sloganı, “sitenin kötülüğü”, bu sitenin adını nereden aldığını açıklıyor. Deep Web'de gezinmek için iyi bir genel arama motoru ve sadece işe yarayan karmaşık olmayan bir arayüz sağlaması harika.



Link: http://hss3uro2hsxfogfq.onion/

4- Candle



Anlayamayacak olursanız, Candle, Deep Web’deki Google eşdeğerlerinden biridir. Adını, Deep Web olan karanlığa bir ışık parlatması gerçeğinden alır ve şu anda 100.000'in üzerinde sonuç elde eder. Sonuç sayfalarını aramak ve dizine eklemek için Google ile aynı metodolojiyi kullanır ve yalnızca web'de derinlemesine sonuçlar elde etmek istiyorsanız Candle tam size göre.

Link: http://gjobqjj7wyczbqie.onion/

5- DeepSearch



İnsanların kullanması için iyi bir küçük arama motoru sağlamanın yanı sıra, DeepSearch, sıkça aranan terimlerin listelerine ek olarak dizinlerine eklenen yeni sayfalarda da güncellemeler sunuyor. Başka bir şey yoksa, ilginç bir okuma yapmak için yaparlar. Ama aynı zamanda arama motorunun Deep Web'i daha açık hale getirme misyonuna da bağlanırlar. Verileri beğendiyseniz, DeepSearch’ü seveceksiniz.

Link: http://xycpusearchon2mc.onion/

6- Searx


Searx, cana yakın bir tasarıma ve ihtiyacınız olan tüm işlevselliğe sahip güzel bir küçük arama motoru. Bununla ilgili ilginç olan şey, deep web için bir arama motoru değil, normal bir World Wide Web için derin bir web tabanlı arama motoru olmasıdır. İnsanlar bunu kullandığında mutlak anonimlik sağlamak için tasarlanmıştır, yani gözetlemeyle ilgili endişeleriniz için güvenli bir arama motorudur. Örneğin, eğer bir korku yazarıysanız ve bir bedenin ne kadar süre sonra bozulacağını öğrenmek istiyorsanız, ertesi gün kapıya polis gelmez çünkü kayıt tutmuyor ve sizi anonim olarak dünyayla birleştiriyor.

Link : http://searchb5a7tmimez.onion/




Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam