Sponsorlu Reklam




Meyhanenin sahibi ve eşi dükkanı kapatıp gece saatlerinde temizliğe başladıkları sırada tuhaf ve ilginç olaylar yaşadı. Sonrasında güvenlik kamerasından görüntüleri izleyen çift dehşete kapıldı.




Korkutucu videonun başlarında meyhanenin sahibi Katie Ann Round, dükkanı kapatmadan önce yerlere paspas atmak için mekanın arka tarafına ilerliyor. Arkada bulunan holden kısa bir süre için çıkan kadının hemen arkasından, sarı renkte bulunan kaygan zemin uyarı tabelası birden bire kendi kendine hareket edip düşüyor.


Güvenlik kamerasından görüntüsünden çıkan Katie'nin ardından kısa bir süre sonra sarı kaygan zemin uyarı tabelası durduk yerde birden devriliyor. Tabelanın yere devrilmesinin hemen ardından olay yerine gelen Katie, eşi Ben Parkes'a yerde duran sarı uyarı tabelasını gösteriyor. Parkes, biraz korkmuş bir şekilde etrafı kontrol ederken arkasını döndüğü anda bu sefer duvara yaslı şekilde duran paspasın yere devrilmesiyle çığlık atmaları bir oluyor. İlginç ve korkutucu olayı gören çift korkuya kapılıp, hemen oradan sıvışıyor.

Meyhanenin Hayaletli Olduğuna İnanıyor

Bu görüntüler sonrasında açıklama yapan Ben Parkes meyhanin hayaletli olduğuna inandığını söylüyor ve ekliyor. Bazen Meyhanenin üst katından gelen adımlama ve yürüme sesleri duyuyoruz. Meyhaneyi devraldığımız kişiyede ulaşamıyoruz.


İŞTE GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ :

3 Yorumlar

  1. Görüntüleri izlemeye tırsıyorum açıkçası yarın izliycem. Bu konu ile ilgili bir film çekilebilir aslında

    YanıtlaSil
  2. Hayalet bile çözmüş nereye geleceğini, gelsin bir rakımızı içsin

    YanıtlaSil
  3. İnsan bazen şüphe duyuyor, sonuçta videolar üzerinde bile birçok düzenleme programlar sayesinde yapılabiliyor. Fakat; bu tip şeylerde " ya gerçekse " diye insanı içten içe kemiriyor resmen :/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam