Sponsorlu Reklam



Kara Antlaşma Nedir ? ( Şeytanla Antlaşma, Ruhunu Şeytana Satmak)



Bu tür anlaşmaların kanıtı İşaya 28/15'tir. Latince çevirisi şöyledir: "Mademki siz dediniz: Ölümle ahit kestik ve ölüler diyarı ile uyuştuk." Origen ve Augustine bu anlaşmalardan söz eder ve skolastik filozoflar söylenen ve uygulanan anlaşmaların arasındaki farkı verir. Söylenen anlaşma iblisi çağırmaktan oluşur; uygulanan anlaşma ise, ondan yardım beklemektir. Burada iblis, kötü ruh anlamındadır ve bunlardan sayıca çok vardı.

Cadı kültünün zirvede olduğu dönemde, siyahlar giymiş biri, aralarına katılmak isteyen kişiye konuk olur. o kişi şeytan, daha doğrusu şeytanın vekilidir. Bazen kurbanın yazılı bir anlaşmaya imza atmasını sağlar ve imza mutlaka imza atan kişinin kanıyla atılırdı. Bazen belgenin tümü kana boyanırdı.[6] Kurban yazı yazmayı bilmiyorsa, imza yerine geçen simge çemberdi, çünkü olağan haç yasaktı. Anlaşma bazen kavşaklarda yapılmalıydı. Anlaşmaya göre, şeytan kişiye istediği her şeyi verecek örneğin bilgi, varlık, başarı, zevk ve düşmanlardan intikam, kurban bunların karşılığında ise Katoliklikten vazgeçecek, Vaftizini reddedecek, Sonsuz Kurtuluş isteğini terk edecek ve öldüğünde ruhunu cehenneme teslim edecekti. Anlaşma yedi ile dokuz yıl için geçerliydi. Bazen bu süre dolduğunda kurban ölür, bazen de anlaşma yenilenirdi.


"Ruhunu Şeytana Satmak" deyimi ile aynıdır. Bu olay çok basit görünse de ebedi ve güçlü bir antlaşmadır. Şeytan büyü ustasının hizmetine girer ve her istediğini sorgusuz sualsiz yerine getirir. Bunun bir bedeli olacak tabi karşılığında büyü ustasının ruhu, bedenen ölünce şeytanın himaye ve emrine girer. Onun hizmetine geçer. Bu antlaşmadan bir çıkış yoktur yani bir sonu yoktur. Tek son ki şüphesiz yüce Rabbimizin bildiği kıyamet günüdür. Eğer büyü ustası, yaşadığı süre zarfında bu antlaşmadan cayarsa ki cayma hakkı yoktur, şeytan fiziki yaşamın sonlanmasını yani ölümü beklemek zorunda değildir ve Ruh`u istediği şekilde yönlendirebilir.

Ruhunu şeytana satarak ne kazancı olur insanın tartışılır tabi ama tercih meselesi diyerek satırlarımı sonlandırıyorum.

etiket : şeytanla anlaşma, kara anlaşma, kara büyü, şeytanla antlaşma, ruhunu şeytana satmak, ruhumu şeytana satmak istiyorum, şeytanla antlaşma yapma, ruhu şeytana satma, ruh antlaşması, ruh anlaşması

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam