Sponsorlu Reklam




Hüddam, cinleri ve şeytanları kontrol altına almayı, kendine hizmet ettirmek amacıyla yapılan bir ilimdir. Günümüzde ise bu ilim unutulmaya yüz tutmuştur, öğreten resmi bir kurumda yoktur zaten. Büyücüler bu ilimi gizli bir şekilde öğrenip çok iyi şekildede yapıp bilirler. Antik Mısır zamanına kadar dayanan köklü bir öğreti olan Hüddam, Mısır'a islam dinî geldikten sonra yasaklanıştır. Bununla birlikte cin çağırma, cinlere tapma gibi tüm ayin ve ritüellerde yasaklanmıştır.



Dinlerin bir çoğu Hüddam konusuna değinmiştir aslında.Tüm dinlerin kutsal kitapları Hazreti Süleyman'ın cinleri kontrol ettiğini ve emrine aldığını, çalıştırdığı yazar.Bu, aslında tehlikeli büyük ilimlerden sadece biridir. Cinleri tutsak etmek, onlara hükmetmek ve istediğini yaptırmak gibi amaçları vardır. Cinler büyü ve tılsımlarla insanların kontrolüne girer. İşte Hüddam bu tılsımları ve büyüleri bildirir ve onları tutsak eder.  Hüddam, İslam inancında Müslüman cinleri kontrol etmeyi isteyen bir ilimdir ve günahtır.  Zaten büyünün her türlüsü günahtır.



Yahudilik ve Hıristiyanlık'ta şeytanları kontrol etmeyi isteyen bir ilim olarak görülür ve günah olarak görülmez. Hıristiyan ve Yahudi yaşamlarında, inandıkları kutsal kitaplarında insanların Allah'ın verdiği güçle cin ve şeytanları kontrol edebilineceğine inanılır.



Kuran-Kerîm'in bütün sure ve âyetlerinde görevli bir cin bulunulduğu bilinir ve öyle inanılır. Hüddam ilmi, İslamiyete göre bu cinleri kontrol almayı kapsar. Eğer Müslüman bir cini kontrol altına almayı isterseler Ernesto Pichardo'nun dediği gibi aç ve yalnız kalarak Kurân'da bulunan surelerin okunması gerekir. Kurân'a göre kötü cinler ve şeytanlar, Allah izin vermeden asla kontrol altına alınamaz. Hz. Süleyman'ın Allah'ın verdiği kudretli  güçle kötü cinleri kontrol ettiği bilinir. Kurân'da cinlerin nasıl kontrol edileceği ve onlarla nasıl iletişim kurulacağı yazmıyor. Kuran-ı Kerim, cinlerle bağlantı kurmayı, onları kontrol altına almayı yasaklar. Bu yüzdendir ki İslamiyette  Hüddam ilmide günah sayılır ve yasaktır. Cinleri iyi veya kötü amaçlarla kullanmak ya da onlardan bir şeyler istemenin İslam dininde günahtır. ve Yasaktır.


etiket : hüddam yüzüğü hüddam nasıl elde edilir hüddam nedir hüddam daveti hüddam film hüddam fragman hüddam izle

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam