Sponsorlu Reklam


















Dünyada bugüne kadar 108 milyar insanın yaşadığı varsayılıyor. Bu insanların arasından ise gizemli, esrarengiz ne oldukları, kim oldukları anlaşılamamış fakat gündemde kalmayı başarmış Gizemi Çözülemeyen 5 İnsan'ı sizlerle paylaşıyoruz. Çoğu zaman gizemli olaylar, esrarengiz şeyler insan oğlunu çekmiştir ve çekecektir. Merak gibi içgüdüsel olan bu duygunun bir dışa vurumudur aslında bu olayları araştırmak. Neyse lafı uzatmadan listemize dönelim.


Babushka Lady


Yıl 1963'ü gösterdiğinde John F. Kennedy suikasti meydana geldi, olayın fotoğraflarını çekmiş olabileceği düşünülen kişi Babushka Lady'dir. Suikast analizi esnasında olay mekanında gizemli bir kadın görüldü. Kadın suikast esnasında yüzüne bişey tuttuğu görülmüş, ilk olarak kamera olduğu düşünülmüş. İlginç olan şeyse suikast gerçekleştiğinde insanlar alel acele kaçışınca , kadın olduğu gibi çekimlere devam etmiştir. Suikast araştırma birlikleri Babushka Lady'yi bulmaya çalışmıştır ancak herhangi bir veri ya da sonuca ulaşılamamıştır.


Woolpit'in Yeşil Çocukları


1100 yıllarda Kral Stephen döneminde iki yeşil çocuk bulunmuştur. Rahip William olayı kayıtlarına aynen şöyle yazmıştır : Hiç kimse dillerini bilmiyordu daha önce duyulmamış bir dille konuşuyorlardı. Önlerine koyulan ekmek ve yiyeceklere hiç dokunmadılar. İlerde köşede bulunan bir çuval baklanın içini açarak yediler. Erkek olan çok uyuşuk duruyor ve korkmuş gibi davranıyordu. Zaten kısa bir süre sonra da öldü. Kız olanın sağlığı iyiye gidiyordu ve iyileşti. Derisi de yeşil rengini kaybetti ve normal insanların ki gibi oldu". Kız ingilizceyi öğrendi ve düzgün şekilde konuşmaya başladı. Nereden geldiği sorulduğunda; yaşayanların tümünün yeşil tenli olduğu güneş olmayan bir yer tarif etti. Rahip William'ın aldığı kayıtlara göre kız, geldikleri yerin Aziz Martin ülkesi diye bir yer olduğunu söylemiştir.


Gil Perez


Gil Perez denilen bu adam Filipin hükümet binasında askeri görev yapıyordu. Kendini birden hiç yoktan Mexico City'de buluvermiş.Yapılan sorguların sonucunda önceki gün Perez'in Filipinler'de olduğunu söyleyen ve yemin eden insanlarda olmuş. Ülkesine geri gönderilen Perez'in arasında koskoca okyanus bulunan bir ülkeden öteki ülkeye hangi yolla gittiği çözülememiş. Perez için şeytanın uşağı denilmiştir.




Karındeşen Jack



Çok ünlü bir seri katildir. Hayat kadınlarını öldürüp karınlarını deşmesiyle ün kazanmıştır. Frengi hastası olduğu için hayat kadınlarına nefret doludur. Yakalanması için bir çok araştırma ve araştırma ve yakalama komisyonu yapılmıştır. Ama hiç bir zaman kim olduğu bulunamamıştır. Çok soylu bir İngiliz ailesinden olduğunu iddia edilmiştir ve senelerce manşetleri süslemiştir.




Kaspar Hauser



1800'lü yılların henüz başındayken sokakta aniden beliren bir adam ; Kaspar Hauser. Nereden geldiği asla bilinmemiş biri. Her şeyden, herkesten uzak, asosyal ve izole bir hayatın ürünü. Bulunduğu mekandan uzaklaştırılmış şehir meydanında fark edilsin diye bırakıldığında 16 yaşındaydı. Başlarda konuşamayan, yürüyemeyen bu gizemli insan zaman içinde konuşmayı öğrendi ve geldiği mekanı anlatmaya başladı. Gizemli ve esrarengiz olan Hauser'in Baden Prensi olduğu bile iddia edildi. Bütün yapılan araştırmalara rağmen kim olduğu ve tam olarak nereden geldiği sır olarak kalmıştır. Ölümü de çok ilginç bir şekilde olmuş , olay yerini inceleyen komiser olay yerinde bir tek ayak izine rastlamıştır. Dikkat çekmek için kendini yaralayacağı düşünülmüş olsa da ölmeden önceki son sözü " ben yapmadım" olmuştur.



etiketler : gizemi çözülemeyen olaylar gizemi başka tılsımı başka gizemi çözülemeyen kitap gizemi çözülememiş yerler gizemli adamlar gizemli gizemli whatsapp durumları

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam