Sponsorlu Reklam



Adamı bacağından yaralayan Şerif, doktor Samantha'nın acilen ofisine gelmesine ister. Öte yandan Samantha, ufak bir kaza sonrasında bacağındaki sakatlık nedeniyle yatağa mahkum kalan kocası Arthur'u yalnız bırakarak yola koyulmak zorunda kalır. Kasabanın bıçkın delikanlısı Booder da olaya dahil olur ve neler olup bittiğini öğrenmeye çalışır. Samantha'yı tedavi için hücrede bırakan ve memurlarından birini de tekinsiz bir duruma karşın nöbette tutan Şerif, kasabadan gelen ihbar üzerine soluklanmadan olay yerine gider. 



Ofisine geri döndüğünde Samantha ve gizemli yabancının orada olmadığını gören Şerif, duvara saplanmış eski bir oktan yolan çıkarak onları vahşilerin kaçırmış olabileceklerini düşünür. Kızılderili bir dostu sayesinde vahşilerin nerede yaşadığını öğrenen Şerif, zaman kaybetmeksizin yardımcısı Chicory ve Arthur'a haber vererek Samantha'yı kurtarmak için organize olur. Booder'ın da katılımıyla güneş batmadan iz sürmeye başlarlar. Ölüm vadisine ulaşmak için gece-gündüz aralıksız at süren kahramanlarımız, medeniyetten giderek uzaklaşırken asla güvende olmayacakları yabancı topraklara da ayak basmış olurlar. Kanibalist vahşilerle karşılaştıklarında ise işler pek de planladıkları gibi gitmeyecektir...






Benim için yılın en güzel keşiflerinden biri oldu. 



‘En Rahatsız Edici Şiddet Sahneleri’ başlıklı bir listeye kafadan giriş yapabilecek, filmin tonuna da yakışan o güçlü sahneyi görmek için bile izlenebilir. ‘Her an bir şey olacakmış’ hissiyatını izleyiciye geçirebildiğinden, bazı kişilerin memnun olmadığı ağır aksak işleyiş beni cezbetti diyebilirim.



Film ekibimiz tarafından verilen puan 10/9



Sitemizde Bulunan Diğer Korku Filmleri İçin Tıklayın : 





















Filmin Fragmanı :


Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam