Sponsorlu Reklam





SMM PANEL NEDİR ?

Şimdi gelelim, çoğumuzu ilgilendiren ve bazılarımızın merak ettiği hususa. SMM Panel, ön ekini 1 numaralı sorudan almaktadır. Yine Sosyal Medya Pazarlamacağını Panel'i diye açılır. Bu tek Instagram'da etkili değildir, Facebook, Twitter, YouTube ve kullandığınız neredeyse tüm sosyal ağlara imkanlar sağlar. Bunun içerisinde Website trafiği gibi alternatif çözümlerde yer almaktadır. Çoğunlukla dışarıdan satın aldığımız takipçilerin veya beğenilerin daha ucuzu karşımıza çıkar bu panellerde. Sebebini şöyle yorabiliriz, toptan alım her zaman sizlere daha ucuza gelmektedir. Bu panellerde bakiye yükleyip, harcamalar yaparız. Kimisinde bakiye yükleme sınırı 10TL, kimisinde 20TL. Memnun kalırsak kullanmaya devam ederiz, hatta aşırı memnunsak ve bu işi yapıyorsak küçük bir API bağlantısıyla o panel ile bağ kurup; ortak satış çerçevisinde yer alma fırsatı elde ederiz. 

Ücretsiz Panelingo SMM Panel İNDİR

Toplamda 7 ila 10 adet arasında tema bulunmaktadır. Tüm kredi kartı modülleri vardır. ( İyizico , Buypayer , Paytr , Paywant , Shopier ) 

Şık ve göze hitap eden bir tasarıma sahip olan smm panelimiz bootstrap ve html5 ile kodlanmıştır. Tamamen mobil ve tablet uyumlu bir temadır. Apili ve kredili bir sistemdir. Sizde bayiliklerden api satın alarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Her şey düşünülüp sisteme entegre edilmiştir ve 3 adet yeni ödeme yöntemi sisteme eklenmiştir.. 

Üye Paneli Özellikleri

Servis Listesi Bölümü 
Yeni Şipariş Bölümü 
Toplu Şipariş Bölümü 
Siparişlerim Bölümü 
Bakiye Yükleme Bölümü 
Bakiye Kazanma Bölümü 
Özel Duyuru Alanı 
Destek Hattı 
Api Dökümanları 
Admin Panel Özellikleri ; 
Ayarlar Bölümü (Genel,Ödeme,Eposta,Sms,Tema Ayarları) 
Sistem Bölümü (Banka hesapları,API sağlayıcıları,Api hataları,Metinler,Duyurular) 
Hizmetler Bölümü (Kategori ve Servis Ayarlama) 
Üyeler Bölümü (Üyeleri düzenleme , bakiye ekleme/çıkarma gibi ayarlar) 
Ödemeler Bölümü 
Destek Bölümü 

Hiçbir lisans sorunu yoktur, lisanssız ve full şekildedir. 

İndirme Linki Aşağıdadır:


2 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam