Sponsorlu Reklam


Sitemizde / blogumuzda paylaşılan her içerik / makele / konu / başlık / bilgi , belge, uygulama, aplikasyon, oyun, ekitap, kitap, çeşitli ve bilumum döküman, .onion uzantılı veya değil web sitelerinin hepsi bilgi amaçlı paylaşılmıştır. Paylaşılan belge, döküman, onion uzantılı veya değil web sitelerinin içeriğinden ötürü yaşanan maddi, manevi, menfi veya müspet her türlü zarardan sitemiz veya editörümüz sorumlu değildir. Her tüzel kişilik bu siteye ve içeriğine girmeyi, bakmayı, okumayı hür iradesiyle kabul etmiş sayılır.

Yabancı bir forum sitesinde rastladığım Amerikalı bir mühendis kendisine bahçe küreğinden AK47 otomatik tüfek yaptı. Adam sadece Ak47 gaz tüpü, şarjör, namlu borusu, mermi ve tetik kitini hazır alıyor. Kalan bütün bileşenleri kendisi yapıyor ve birleştiriyor. Tabi bunları yapmak için meşhur bir Amerikan garajı lazım :) Adam bu işlemleri garajında gerçekleştiriyor, tabi bunun yanında malzemeleri de iyi demir ocağından tutun elektrikli el aletlerine kadar hepsi var Bu tür bazı yabancı forum siteleri davet usulüyle kullanıcı kabul ediyor yani kapalı kutu bir forumdan alıyorum konuyu :)

AK47 Tüfek 


AK-47 ("Kalaşnikov Saldırı Tüfeği") veya Kalaşnikof, Sovyet yapımı bir 7.62 mm piyade tüfeğidir. Silah, Mihail Kalaşnikov tarafından tasarlanmış olup İjmaş tarafından üretilmeye başlandı ve 1949'da Sovyet Silahlı Kuvvetleri'nin hizmetine girdi. AK-47 ve türevleri, basit yapısı, kolay bakımı ve düşük maliyeti nedeniyle şimdiye kadar en çok üretilen ve en yaygın kullanılan piyade tüfeğidir. Yaklaşık 100 milyon adet üretilmiştir ve neredeyse çoğu savaşta kullanılmıştır.



Adım Adım Kendin YAP Akımıyla Evde Kendine Kürekten AK47 Otomatik Tüfek  Fotoğrafları : 


                 

















































1 Yorumlar

  1. Yararlımı tehlikelimi bilemedim bu paylaşım :) ama genede bilgi bilgidir...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam