Sponsorlu Reklam


etiketler : edmund kemper belgeseli, edmund kemper röportaj, edmund kemper son hali, edmund kemper clarnell stage, edmund kemper filmi, edmund kemper 2018, edmund kemper röportaj altyazılı, edmund kemper susan hughey kemper


Oldukça sorunlu ailesinin kendisine "guy" dediği seri katil ve nekrofil. Edmund Emil Kemper 18 mart 1948'de doğmuş ve gelecekte ne olacağı bu yaşlarda belli olmuştur. Kavga ve gürültünün eksik olmadığı ailenin guy üzerindeki ilk etkileri çok küçük yaşlarda belirmeye başlamış ve kız kardeşiyle "gaz odası", "kediyi canlı olarak gömme, deşme ve kafasını koparma" biçiminde oyunlar geliştirmiştir. 8 yaşındayken, öğretmenine aşık olmuş ve kendisiyle dalga geçen kız kardeşinin, "onu niye öpmüyorsun ?" sorusunu, "çünkü o zaman onu önce öldürmem gerekir" biçiminde yanıtlamıştır. 1957'de boşanan anne clarnell, çocukları da yanına alarak montana'ya taşınır. Henüz 9 yaşındayken annesi tarafından "a real weirdo" olarak anılmaya başlanmış, aynı odayı ve yatağı paylaşan kız kardeşiyle yakınlığından ürken annesi odalarını ayırmıştır. Fakat bu karar sürecinin sonunda guy'a bodrum malikânesi uygun görülmüştür. Karanlıktan ve örümceklerden korkan guy, bu dönemde "kâbus görme" ve uyur-gezerlik biçiminde tepkiler geliştirmiş fakat bu annesi tarafından kaale alınmamıştır.



13 yaşına geldiğinde, komşu kedilerini öldürüp parçalamaya ve bazı parçalarını saklamaya başlamış, yine aynı yıllarda annesini öldürmek için bir tasarım yapmış ve adını "mother-killing weapon" koyarak annesine de bizzat göstermiştir. Evin arka bahçesine, annesinin kafasını, vücudunu ve çeşitli uzuvlarını gömme amaçlı çukurlar kazan guy, o yılllarda "cinayet" olgusu ile bir özgürlük nesnesi olarak gördüğü arabaları ilişkilendirmeye başlamıştır kafasında. 


İki kez evden kaçıp Los angeles'a babasının yanına yerleşen guy, ilkinde - doğal karşılanacağı üzere- üvey annesinin talebiyle annesinin yanına geri gönderilmiş, ikincisinde ise sürpriz şekilde yapılan babaanne ve dede ziyaretinin sonrası orada bırakılmıştır. Dedesinin iyi davrandığı guy'ın çiftlikteki hayatı, annesine çok benzeyen baskıcı babaanne sayesinde işkenceye dönüşür. 1964'te yeniden annesiyle kalmaya başlar fakat aynı yılın ağustos ayı çiftliğe geri gönderilir. Bu sefer daha da baskıcı davranan babaannesini korkutup kalp krizinden öldürmeye çalışmış, başaramayınca da, dedesi evde yokken 3 el ateş ederek sonrasında çok kez vücudunu bıçaklamıştır. Dedesinin, karısını böyle görerek üzüleceğini bilen guy, eve girmeden onu başının arkasından tek el ateş ederek öldürür. Daha sonra dedesini vuruşundan bahsederken, samimi bir şekilde "i did it out of love" diyecektir.



İq'su 136, çok zekiydi. boyu 2.04 metre. ve kendisi dahil herkes akli dengesinin yerinde olmadığı teşhisindeyken annesini öldürdükten sonra kendi kendine gereken tanıyı koyarak psikoloji çalışmalarına bir nevi de katkıda bulunmuştur.

Sorgulamalarında tüm bu cinayetleri neden işlediği sorulduğunda "temel bir motivasyonu yoktu aslında. O an öyle hissedip yapmak istediğimi yaptım ama beni buna iten veya bana bunu isteten bir motivasyon yoktu. Tek bildiğim annem ile en yakın arkadaşını öldürdükten sonra bir yeterlilik hissi ile beraber bir rahatlama hissettiğim. Artık yeter dedim, bunu daha fazla kaldırmama, buna daha fazla dayanmama gerek yok. Usanmış, bıkmıştım ve bitmesi gerekiyordu" cevabını vermiş, 2007 ve 2012'de kurallı olarak tahliye hakkı verildiğinde "hala toplum içine çıkmaya uygun değilim" diyerek reddetmiş ve avukatı aracılığı ile 2017'de gelecek tahliye hakkı ve sonrakilerle de ilgilenmediğini belirtip tüm geri kalan hayatını hapishane içerisinde mutlu bir şekilde sürdürmesinin ona yeterli olduğunu belirtmiştir.

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam