Sponsorlu Reklam




Tüm zamanların en hızlı seri katillerinden birisi yaklaşık 250 kişiyi öldürdüğü tahmin ediliyor. Lakabı 'And Canavarı'. Polis tarafından göz altına alınan Pedro Alonso Lopez, ilk yakalanışında polisin elinden kurtulmayı başardı. Ekvador'a kaçan seri katil, haftada en az 3 veya 4 kızı öldürdü. En son 1980 yılında yakalandı ve hapis cezasına çarptırıldı. Tam 18 yıl sonra ilginç bir şekilde Ekvador hükümeti tarafından serbest bırakıldı ve Kolombiya'ya sınır dışı edildi.

Tam adıyla Pedro Alonso Lopez 1949'da doğdu. Annesi bir hayat kadınıydı. 13 kardeşten biriydi. 8 yaşında kız kardeşlerinden birine cinsel tacizde bulundu ve bunun cezası olarak annesi onu sokağa attı. Aynı yaşta, komşu çevrede başka bir adam tarafından cinsel tacize uğradı.



18 yaşında araba hırsızlığından girdiği hapiste de saldırıya uğradı. Ondan daha yaşlı 4 mahkum tarafından da tecavüze uğradı ve 3'ünü öldürerek cinayetten dolayı 2 yıla mahkum edildi. Bu dönem onu daha da çok öldürme isteğiyle doldurdu. Genelde markette ıssız bir yere götürebileceği tarzda bir kız bulana kadar dolanırdı. İlk önce kıza tecavüz eder, daha sonra da onu boğardı.

1978'de Peru'lu 100 kız öldürdüğü söylendi. Bir köyde 9 yaşındaki bir kızı alıkoymaya çalışırken yakalandı. Onu yakalayan Ayachucos yerlileri ona adalet olarak dövmeyi, sonra işkenceyi ve canlı canlı yakmayı uygun gördüler ama bunları yapamadan önce bir amerikan misyoneri onlarla Lopez'i yetkililere teslim etmek hakkında konuştu. Yetkililer onu cezalandıracakları yerde Ekvador'a götürdü. Belki 110 Ekvador'lu kıza tecavüz etti ve öldürdü.


1980'de 12 yaşında bir kızı kaçırırken yakalandı. Bu 53 kurbanın ortaya çıkmasından sora oldu. Onları bir sürü farklı yere gömdü, fakat daha başka ceset bulunamadı. Lopez'in, onları araştırmalarında boş yere peşinden götürdüğünü düşünüyorlar.

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam