Sponsorlu Reklam






Selamlar Paranominal.NET ailesi, sizlere bu yazımda Ücretsiz VPN Browser : Opera VPN 'den bahsedeceğim. Opera web tarayıcısında bulunan VPN özelliği ücretsiz ve çok kullanışlı bizzat kendim kullanıyorum. Ücretsiz VPN Browser : Opera VPN 'de bulunan bu özelliği ayarlar sekmesinden aktif etmeniz gerekiyor ve sonrasında ülkemizde yasaklanan bütün web sitelerine giriş sağlayabiliyorsunuz. Ben genelde wikipedia ve yabancı korku sitelerine girişte kullanıyorum. Arayüzü basit, stabil ve hızlı çalışan Opera VPN özelliği sayesinde vazgeçilmez bir hale geliyor. Bu özelliği kullanabilmek için Opera tarayıcınız güncel ve son sürümü yüklü olmalıdır. Bilgisayarınızda yüklü değilse, http://www.opera.com/download linkinden indirerek kurabilirsiniz. Ücretsiz VPN Browser : Opera VPN


Opera VPN Kurulumu ve VPN Aktif Etme

1 - Kurulumdan sonra Opera Browser'ı açıyoruz sol üst köşedeki Menü butonuna tıklıyoruz. Açılan menü listesinden Settings (Ayarlar) menüsünü bulup tıklıyoruz.




2 - Açılan sayfada sol taraftaki menülerden Privacy & security (Gizlilik ve güvenlik) menüsüne tıklıyoruz.



3 - Açılan sayfada VPN başlığı altında bulunan Enable VPN (VPN’i etkinleştir) kutucuğunu seçerek VPN özelliğini etkinleştiriyoruz. Ayrıca tarayıcının adres çubuğunda da VPN kontrol menüsünün çıktığını göreceksiniz.



4 - Adres çubuğundaki VPN kontrol menüsüne tıkladığınızda, data kullanımınızı görebilirsiniz. Optimal location kısmına tıklayarak bağlandığınız VPN sunucusu lokasyonunu değiştirebilir, listede bulunan herhangi ülkeyi seçebilirsiniz.

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam