Sponsorlu Reklam



Tam adı Jeffrey Lionel Dahmer'dır. 18 yaşında başladığı cinayetlerinden 13 sene sonra yakalanabildi. Arkasında 17 kurban bırakmıştı. Bunlardan kimisiyle cinsel ilişkiye girmiş, kimisini önce öldürmüş sonra tecavüz etmiş, kimisinin ise pazularını ve popolarını yemiştir. Kafasını matkapla deldiği bir diğer grubu ise robota çevirmeye çalışmıştır. Normal bir aileden gelmemiştir Dahmer, babası kimya mühendisi, annesi psikolojik problemleri olan isterik bir kadındır. Annesi bütün gün yatakta, babası labaratuvarda olduğu için Jeffrey kendi kendine büyümüştür denilebilir. Sık sık taşınırmış Dahmer ailesi, Ohio'ya geldiklerinde yaşlı bir komşuları tarafından tecavüze uğramıştır. İlk kurbanı ise bir otostopçu gençtir. Zaten bu ilk cinayette olayı aşmıştır Jeffrey, otostopçu çocuk ilişki teklifini reddedince demirle kafasına vurup öldürmüş, sonra ilişkiye girmiş, ardından mutfak bıçağıyla parçalamış ve bu parçaları asit dolu bir fıçıda eritmiştir. Kemiklerini ise çekiçle ezip bahçeye gömmüştür. Aslında ara sıra polisin dikkatini çekmiştir devamlı, mesela 1986'da ortalık yerde mastürbasyon yaptığından dolayı bir ceza almıştır.



Bir nevi manyak olan Jeffrey Dahmer'i diğer seri katillerden ayıran en önemli özelliği, genel olarak cinayet işleyen kişilerin kurbanlarını öldürmeden önce onlara işkence etmek suretiyle kendilerini tatmin etmeleri ve yeterince doyuma ulaştıktan sonra öldürme eylemine geçmeleri iken, Dahmer için bunun tam tersinin geçerli olmasıdır. Dahmer önce öldürüp ardından eğlenmeye başlar. 17 kişilik bir kurban listesi olmasına rağmen dünyanın en ünlü seri katilleri arasındadır. Kurbanlarını genelede gay barlardan seçen, onları katlettikten sonra ırzlarına geçen, hatıra olarak kafataslarını ya da cinsel organlarını kesip saklamadan önce de hoşuna giden yerlerini yiyen en büyük zevki ise saatlerce balığının gözlerine bakmak olan bir seri katildir. Normal bir ailesi, üstün sayılabilecek bir zekası, iyi bir eğitimi ve gözle görülür problemleri olmadığı için yaptıklarına bir sebep bulunamamıştır. Dahmer psikologların ilgisini çeken bir vakâ olarak kalmıştır.


Seri cinayetler tarihine "bebek yüzlü katil" olarakta geçmiştir. Son kurbanının bir şekilde kaçmayı başaramaması ile yakalanmıştır. 14 yaşındaki asyalı kurbanı yarı sarhoş ve çırılçıplak şekilde sokağa kaçmayı başarmıştır. Peşinden giden Jeffrey Dahmer, sokakta çocukla ilgilenen insanları onun gay olduğuna ve aralarında tartışma cıktığına inandırmayı başarmış, çocuğu eve geri götürüp öldürmüştür.
Durumdan şüphelenen sokak sakinleri polisi aramış, pedofili şüphesi ile eve giden polis ağır kokular karşısında arama yapınca manyağın foyası ortaya çıkmıştır. Yakalandığı anda kendini hapiste bulan Dahmer 28 Kasım 1994'te hapiste çamaşırhanede  kafasına demirle vurularak öldürülüyor. Bir rivayete göre çamaşırhanede yanaşmaya çalıştığı bir mahkum tarafından öldürüyor. Diğer rivayet ise sübyancı bir pedofili olduğu ortaya çıktığı için öldürüldüğü yönünde.


Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam