Sponsorlu Reklam





Edward Mordrake'in iyi bilinen aşağıdaki hikâyesi, akraba  ve yakın kaynaklarından alınmış olsa da, burada belirtilmesi gereken yeterli bir gerçek bilgiye ulaşmanın zor olduğudur.


“Tuhaf olmasının yanı sıra insan deformitesinin en melankolik hikâyelerden biri Edward Mordrake'dir. İngiltere'deki asil soylu birinin varisi olduğu söylenmektedir. Bununla birlikte, hiçbir zaman varisi olduğu serveti ve soyluluğu talep etmedi ve 23 yaşında intihar etti.

Tam bir inzivada yaşadı, yanına ziyarete gelenleri kendi ailesinin üyeleri bile olsa reddetti. İyi bir başarıya, derin bir akademik bilgiye ve nadir bir müzik yeteneğine sahip genç bir adamdı.

Ama gelin görün ki başının arkasında başka bir yüz daha vardı tıpkı ikizi gibi. Güzel bir kızın dediği gibi 'bir rüya gibi sevimli, şeytan gibi çirkin'di. Sadece kafatasının arka kısmında  küçük bir kısmını işgal eden,  salt bir maskeydi. Mordrake ağlarken, gülümseyen ve hapşırdığında ise çok yaşa diyen bir yüzdü. Mordrake geceleri “şeytan ikizinin” nefret dolu fısıltıları tarafından meşgul ediliyordu. Asla uyumayan bir ikizi olan Mordrake ikizinin fısıltılarında resmen  cehennemi yaşıyordu.

Manvers ve Treadwell adında iki doktor Mordrake için şunları söylemiş: Dikkatli olmamıza rağmen, şeytan ikizi Mordrake'i zehirleyip ele geçirmeyi başardı ve sonunda intihar etti. Öldüğü yerde, 'şeytan suratının' mezarda bile korkunç bir fısıldamaya devam etmemesi için 'şeytan suratının' imha edilmesini isteyen bir mektup bıraktı. Kendi isteğiyle, mezarı için bir taş veya efsane olmamak adına gömüldüğü yerin gizli kalmasını istedi.

Benzer Konular : 

Seri Katil Albert Fish'in İğrenç Mektubu İÇİN TIKLAYIN

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam