Sponsorlu Reklam



Başlıkta yazmıştık fakat bir kez daha tekrarlamakta fayda görüyoruz; şaka falan değil,  arkeologlar 13. yüzyıldan kalma bir telefon bulduklarını iddia ediyor. Avusturya'da yapılan arkeolojik kazı çalışmalarında oyulmuş, üzerinde şekillerin olduğu bir taş bulundu.


Tabii bu durum, 13. yüzyıl dönemi için oldukça sıradan. O dönemlerde oyulmuş, şekil verilmiş taşlara sıkça rastlanıyor. İşin ilginci ise, bulunan taşın tıpkı 1990'lı senelerde çıka ve çok moda olan mobil cihaza benzemesi.



Üzerinde resmen 12 adet tuş olan ve oyma yöntemi ile bu tuşlara çizilmiş şekillere sahip olan bu ''taş''ın, yapılan araştırmalar sonucunda gerçekten de 13. yüzyıla, yani 800 yıl öncesine ait olduğu ispatlanmış. İnanılmaz belirgin bir şekilde ekrana, tuşlara, hatta bana direkt Nokia 3210'u hatırlatan kontrol tuşlarına sahip olan şeyin, bu tuşları üzerinde garip semboller de mevcut.

Dünyanın önde gelen UFO uzmanlarından olan Daniel Munoz, yaptığı incelemeler sonucunda tuşların üzerinde bulunan sembollerin Sümerlerin kullandığı çivi yazısıyla oldukça benzerlik gösterdiğini belirtmekte. Tabii Avusturya'da bulunan bir nesnenin Sümerlere ait olması pek mantıklı gelmeyebilir, fakat ortada şöyle bir durum var; Sümerler, ticaret konusunda son derece aktifti. Yani bu ''taş''ın bir şekilde Avusturya'ya ulaşması mümkün.

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam