Sponsorlu Reklam




Birçok bakımdan, Ecklund ve Roland Doe (başka bir takma adla "Robbie Mannheim" tarafından da bilinirler) her ikisinin de rahipler tarafından kataloğa alınması ve yayınlanması da dahil olmak üzere, sahip olma konusunda benzer deneyime sahipti. Doe davası o kadar çok meşhur oldu ki, bir film haline getirildi: Dava dosyası 1973'de çekilen korku filmi Exorcist'in ilham kaynağıydı. 


Missouri'deki Roland Doe ailesinin evi



13 yaşındaki genç kız geçmişte ölen teyzesinin ruhunu görüşmek üzere davet etti. Teyzeyi davet etmek yerine, 13 yaşındaki genç kız aslında görünüşte daha da kötü olan bir şeyi davet etti. Aile garip sesler, kendiliğinden hareket eden mobilya ve kızın yakınında havalanan nesneler de dahil olmak üzere garip olaylarla karşılaştıktan sonra ve kızlarının davranışını izledikten sonra Katolik bir rahip görmesi gerektiğine karar verdi. Lutheran'da bir papaza ulaştılar. Gelen papaz yaptığı test ve araştırmalar yaptı. Sonrasında kızın içine şeytan girdiğine kanaat getirdi ve  ortaya çıkan şeytan çıkarma sırasında kız katolik rahibin kolunu haç çıkarması üzerine tek bir hareketle buna son vermesi için parçaladı.

Aile daha sonra St. Louis'e taşındı ve üç papaz gördü. Bu papazlar, bir Başpiskoposun izniyle Roland'da bir şehir hastanesinin psikiyatrik kanadında yaklaşık 30 kez sürgün edildi. Şeytanlar üzerine yazılmış mesajlar, guttural sesler ve aşırı güç, bir rahibin günlüğünde, kız sonunda olayı hatırlamayan kötü niyetli şeytandan kurtuldu.

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam