Sponsorlu Reklam



Seri cinayetlerine annesiyle başlayan bir adam düşünün. Bu yazımda sizlere Amerika Birleşik Devletlerinde en çok cinayet işleyen unutulmaz seri katillerinden Henry Lee Lucas kimdir , nedir ve neler yapmıştır sorusunun tüyleri diken diken eden cevaplarını bulacaksınız.



Henry Lee Lucas’ı diğer seri katillerden ayıran en önemli özelliği nedir ? Hepsine sırayla geleceğiz. Aslında  Henry'de bir çok seri katilin de olduğu gibi berbat bir çocukluk döneminden geçmiş.

Seneler boyunca fahişe olan annesinin işkencelerine, aşağılamalarına ve inanılmaz dayaklarına maruz kalmış. Hatta bir gözü bu yüzden zarar görmüş. Yani anladığınız üzere sevgi namına pek birşey yaşamamış Henry. Henüz 13 yaşındayken ilk psikopatlık deneyimini hayata geçirmiş. 




Yalan söyleme konusunda inanılmaz başarılı olan Henry, sürekli çelişen ifadeler vermiş ve akılları epey karıştırmıştır. En başta idam cezasıyla yargılanan seri katile daha sonra paranoid şizofreni tanısı konularak 6 kez şartlı tahliyesiz müebbet hapis cezası verilmiş. Ottis Toole ise “turuncu çoraplar” olarak bilinen otostopçu kızın cinayetinden idama mahkum edilmiş ve idamı beklediği sırada hücresinde karaciğer yetmezliğinden ölmüş. Ayrıca Ottice Toole, daha sonra yapılan bir tespite göre 1981 yılında öldürülen 6 yaşındaki Adam Walsh cinayetinin de sorumlusu ilan edilmiş.




En başta 75 ve 100 arasında cinayet işlediğini dile getiren Henry Lee Lucas, daha sonrasında bu rakamı 150 ila 360’a çıkartmış ve bir kez daha insanları ürpertmiştir. Hatta ve hatta 500 ila 600 kişiyi öldürdüğünü bile eklemiş. Çoğu cinayeti Ottis Toole ile birlikte işlediğini itiraf eden Lucas, Henry ve Becky’nin gözü önünde pek çok kişiyi öldürdüklerini soğukkanlılıkla anlatmış. Toole çoğu zaman cesetleri akşam yemeği için hazırlıyor ama Lucas insan etinin tadını fazla sevmiyormuş. Nedenli ya da nedensiz bir dizi katliamı beraber yapmış iki psikopat. Mesela; bir dükkanı soydukları sırada Lucas kasiyeri öldürmüş, sonra da oturup Toole’nin ona tecavüz edişini izlemiş. Bir defasında da yolda yürüyen bir çifti kurban olarak seçmişler.

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam