Sponsorlu Reklam


Uyurken biri sanki sizi boğuyormuş gibi oluyor musunuz? Eğer bunlar oluyorsa, Yakaza Cin Kabilesi ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir.

Yakaza Cinleri Kabilesi Nedir?
Halk arasında Karabasan olarak bilinen Yakaza Cinleri, uykunuza girer, sizi boğmaya çalışır. Siz o an yarı uykulu olursunuz. Bağırmak istersiniz, bağıramazsınız; kalkmak istersiniz, kalkamazsınız. Çünkü, Yakaza Cinleri sizi felç etmiştir.
Bilim adamları bu duruma her ne kadar davranış bozukluğu diyorsa da, aslında sizi bu denli rahatsız eden varlıklar, kesinlikle Yakaza Cinleridir.


22
Yakaza Cinleri Nerde Yaşarlar?
Yakaza Cinleri, pis yerlerde yaşarlar.
Yakaza Cinleri evlerimizin tavan arasında, bodrumunda, tuvaletinde ve banyosunda yaşarlar. Yakaza Cinleri‘de tıpkı bizler gibi bir aile kurup, tıpkı insanlar gibi aile ortamında yaşarlar. Bizim gibi kahvaltı yapar, uyurlar, çocukları olur ve ölürler.


33
Yakaza Cinleri Bizi Neden Rahatsız Ederler?
İşin tuhaf yanı şu ki; Yakaza Cinleri bizi değil, biz onları rahatsız ettiğimiz için uykumuza girmişlerdir. Örneğin, tuvalette uzun süre kalırsak onları kızdırabiliriz. Çünkü o an kahvaltı yapıyor olabilirler ve biz de kahvaltılarını bölmüşüzdür. Bir nevi intikam almak için, gece uykumuza gelecek ve bizi boğacak hatta dövecektir.
Yakaza Cin Kabilesi, diğer cinler gibi ateşten yaratılmış, diğer cinler gibi Müslüman ve gayrımüslim olan varlıklardır.


44
Yakaza Cinlerinden Nasıl Kurtuluruz?
Yakaza Cinlerinden kurtulmak için, gece uyumadan önce 3 İhlas ve 1 Fatiha suresi okumalısınız. Eğer hâla uyumadıysanız, 99 defa Allah-u Ekber demeye çalışın. Bunları yapınca, Allah tarafından ayrı bir korumaya alınırsınız. Yine de uykunuza gelirler ise,Yakaza Cinleri sizi boğarken, siz İhlas ve Fatiha surelerini okumaya çalışın. Bu sureleri bilmiyorsanız, “Euzubillahiminişeytanirracim” deyin.


55
Yakaza Cinlerini evlerimizden kovmak için, evimizi devamlı temiz tutmalıyız. Tuvalet, banyo, bodrum ve varsa tavan arası devamlı temiz olmalıdır. Çünkü Yakaza Cinleri, pis yerlerde yaşarlar. Ortam temiz olunca o evde durmayıp, başka bir yere göç edeceklerdir. Ayrıca, evinizin her hangi bir yerine girince (Tuvalet hariç) Besmele çekmeyi unutmayın.

Şunu iyi bilin ki; her ne olursa olsun Allah her zaman sizin yanınızdadır. Yeter ki Yüce Allah’tan yardım istemeyi bilin!

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam