Sponsorlu Reklam




Elbette, Hamdi Kayapınar'ın hikayesi oldukça ilginç ve ürkütücü bir konudur. İşte size Hamdi Kayapınar'ın detaylı hikayesi.

Hamdi Kayapınar, Türkiye'nin ilk seri katillerinden biridir. İstanbul'da 1960'lı yıllarda en az 9 kadını öldürdüğü düşünülmektedir. Kayapınar, aynı zamanda "Eminönü Canavarı" olarak da bilinir.

Hamdi Kayapınar, 1935 yılında Siirt'in Baykan ilçesinde doğdu. Daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. 1964 yılında ilk cinayetini işledi. Cinayetlerinde kadınları boğarak öldürdü ve cesetlerini genellikle yaktı.

Kayapınar'ın cinayetlerinde ortak bir özellik vardı: tüm kurbanları fahişeydi. Kayapınar'ın bu suçları işlemesinin nedeni ise fahişelerin kendisine bulaşabilecek hastalıklarla ilgili endişesiydi.

Cinayetleri işlediği dönemde Kayapınar, İstanbul'da balıkçılık yapıyordu ve polislerin dikkatini çekmedi. Ancak bir fahişenin kaybolmasıyla birlikte polisler, Kayapınar'ı takibe almaya başladı. Kayapınar, cinayetleri işledikten sonra bir fahişeyle birlikte olduğu sırada yakalandı.

Kayapınar, cinayetleri itiraf etti ve cesetleri yaktığını söyledi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalar sırasında, Kayapınar'ın cinayetleri işlerken bir günlük tuttuğu ortaya çıktı. Bu günlük, cinayetlerin ayrıntılarını içeriyordu ve polislerin eline geçen önemli bir delil oldu.

Kayapınar, 1965 yılında idam edildi. İdamından önceki son sözleri ise, "Ben ölsem bile, canavarlar ölmeyecek" şeklindeydi.

Hamdi Kayapınar'ın hikayesi, Türkiye'nin ilk seri katil vakalarından biri olarak tarihe geçti. Cinayetleri işlerken tuttuğu günlük ve katliamların şiddeti, onun bir psikopat olduğu düşüncesini güçlendirdi. Ancak Kayapınar'ın cinayetleri işlemesindeki nedenler ve düşünceleri hala tam olarak açıklanamamıştır.

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam