Sponsorlu Reklam





Yukarıdaki  fotoğraf BBC tarafından Rus şehri Nizhny Novgorod'da “ yerel tarihçi ve mezarlık kaşifi ” olarak nitelendirilen 45 yaşındaki Anatoly Moskvin'in evinden kurtarılan mumyalanmış kadın cesetlerinden yapılan 29 “bebek” ten sadece biri . Her bir insan bebeğin dikkatle giydirildiği, elleri ve yüzü bezle kaplıydı. Bazıları mobilyaların üzerine oturtulmuş; diğerleri raflardaydı.


Cesetlerin oniki yaşından yetmiş yaşına kadar kadınlardan oluştuğu ve düzinelercesine mezardan çalınmış ve kalem kalem yazdığı ortaya çıkmış. Moskvin'in koleksiyonunu bir araya getirirken özel bir amacı olduğunu iddia ediyor. 13 dilde konuşan ve bazıları tarafından "dahi" olarak tanımlanan Moskvin de mumyalanmış cesetlerin isimlerini verdi ve onlar için doğum günü partileri düzenledi ... Moskvin ayrıca mumyaladığı her kızın hayatlarıyla ilgili güncel bilgiler derledi. İnsan kalıntısı olan bebeklerin nasıl üretileceğine dair bilgisayarında talimatlar bulundu.


Ebeveynleri ona sürpriz bir ziyarette bulunduklarında onun ürpertici faaliyetleri açıkça ortaya çıktı; 2011 yılında tutuklanmış olmasına rağmen, yargılanmak için uygun görülmemişti.

Konu Hakkındaki Fikrini Aşağı Yazabilirsin.

Daha yeni Daha eski

Sponsorlu Reklam

Sponsorlu Reklam